lunes, 20 de enero de 2014

Projecte: Posada en escena del teatre negre

A la fí va arribar el dia tan esperat: L'escenografia del nostre teatre negre!!! A través de la representació de l'obra, hem pogut donar visibilitat de tot el treball que hem estat fent durant aquests mesos.

L'obra l'hem representada a una sala totalment a les fosques, a una habitació d'una casa. L'espai no era molt gran, però ha estat suficient per poder escenificar la nostra obra, ja que hem col·locat la camara en un espai fixe i captava l'espai just de l'escenari.

Hem utilitzat un llit com a suport i base per col·locar tots els materials que surten a escena.
Amb teles i paper continu, hem pogut forrar la pared del fons, i crear el nostre escenari, el qual, l'hem decorat amb diferents peixos i animals marins.

Vam comprar dues bombilles especials per realitzar aquest montatge, i finalment només hem utilitzat un foc de llum, ja que amb els dos no s'apreciaven tant els colors fosforescents dels materials.

Després d'assajar un parell de pics l'escenografia, incloent els moviments dels animals marins, ens hem decidit a fer una primera grabació. Una vegada finalitzada, hem pogut veure el resultat, ja que mentres el feïem no sabiem molt bé quin seria el resultat. Hem pogut extreure coses a millorar, i ens hem posat una altra vegada en marxa per tornar a grabar per segona vegada.

Aquesta segona vegada no hem tengut tanta sort, ja que no anàvem sincronitzades amb la mùsica de fons, hi hem hagut de decidir realitzar el muntatge per separat de la música. És a dir, grabaríem tant sóls els moviment, i després afeigiriem el só al video.

La tercera vegada que l'hem fet, ha estat s'ha definitiva del nostre projecte. Ara només ens queda afegir el so al video.
En general, estiem contentes dels resultats, pensam que era un projecte díficil de realitzar només amb tres persones, i que pot esser un bon exemple d'un projecte per realitzar amb els infants.

Ara vos mostram un parell de fotogràfies de tot el procés:











No hay comentarios:

Publicar un comentario

Contribuyentes