martes, 19 de noviembre de 2013

Inspiració i investigació V: VISITA A L'AQUARIUM

Fa poc, una de nosaltres va visitar el PalmaAquarium, un aquari que hi ha a Mallorca a la zona de Ca'n Pastilla. Com que el tema treballat al projecte artístic és l'aigua i nosaltres amb el teatre negre treballem el mar i la flora i fauna marina aquesta visita ens serveix d'inspiració.

L'ambient que es respira a l'aquarium es molt relaxant, els passadissos gairebe estan a les fosques, amb la única iluminació de les peixeres gegants; hi ha música tranquila i l'espai esta preparat per a gaudir i contemplar els animals marins en un ambient de respecte, calma i silenci.












El joc de llums i ombres que es crea dins aquest espai te quelcom a veure amb el nostre teatre negre, ja que juga a resaltar els animals marins a traves de llums de colors i jocs de llum-ombra. El següent video ens mostra aquest espectacle de colors:



Tambe hi ha un espai exterior on es poden veure ratjades i, durant l'estiu, tortugues que es deixen tocar pels visitants.


Ens va semblar que es posès en marxa aquest projecte artístic dins una aula d'infantil, la visita a l'aquarium seria una activitat fantàstica per intrudir el tema i coneixer la flora i fauna marina amb els infants. Es una excursió totalment recomanable per a petits i grans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Contribuyentes